Scheepsmotoren

 

 

Hermotorisering

De vervanging van de motor in uw schip is een stevige beslissing die je niet zomaar even neemt. Vervanging is noodzakelijk als reparatie of revisie geen optie (meer) is. Meestal zijn booteigenaren hierbij afhankelijk van de deskundigheid van derden.

ProAqua heeft die deskundigheid in ruime mate in huis. Door ons zijn in veel schepen nieuwe motoren ingebouwd. Wij zijn niet gebonden aan een bepaald merk en kunnen derhalve onafhankelijk adviseren met betrekking tot merk en type motor.

 

 

Met gepaste trots kunnen wij u mededelen dat wij vanaf heden officieel verkooppunt zijn voor Craftsman Marine pruducten.

 

 

 

 

 

Op basis van de befaamde Mitsubishi industriemotoren hebben ingenieurs een top-marinisatie ontwikkeld en heeft de fabriek, Craftsman Automation, feilloos gietwerk en een bijzonder fraaie afwerking van het geheel geleverd, zodat het bijna jammer is dat al dat moois onder de kuipvloer zal verdwijnen.

 

Dat is overigens een belangrijk punt: naast de allerbeste kwaliteit tegen een meer dan concurrerende prijs streeft craftsman ook naar esthetische perfectie; neemt u als voorbeeld de instrumentenpanelen eens ter hand en u weet precies wat we bedoelen.

 

Voor meer informatie over deze producten verwijzen wij u naar Craftsman Marine.

 

 

 

 

 

 

Motorrevisie

Alles is aan slijtage onderhevig, ook de motor, of misschien juist wel de motor.

Functioneert de motor minder dan u altijd gewend was of heeft u voortdurend problemen, zoals teveel olieverbruik, roken, slecht starten, onregelmatig lopen enz., laat ons dan vrijblijvend en kostenloos een motorinspectie uitvoeren.

Een vakkundig gereviseerde motor en/of keerkoppeling geeft hernieuwd vaarplezier.

 

Reparatie

Op afspraak voeren wij alle reparaties aan uw motor uit. Ook bij pech onderweg zullen wij proberen u van dienst te zijn.

 

Motoronderhoud

Wij voeren kleine en grote motoronderhoudsbeurten uit tegen redelijke tarieven.

 

 

 

 

 

Deze website is gerealiseerd door: Easy Flex Solutions