PRO AQUA, DE JACHTHAVEN

ProAqua in Meppel, gelegen aan de Drentse Hoofdvaart, is één van de grootste jachthavens in Noord-Nederland. Toen in 1982 de Eista-werf in Nederhemert, de bakermat van de Doeraks, ophield te bestaan zijn de rechten, de tekeningen en het archief door ProAqua overgenomen. Sindsdien is ProAqua bekend als dé Doerak jachthaven in Nederland. Maar behalve in Doeraks bemiddelen wij ook in de verkoop van andere, goed onderhouden werfgebouwde jachten. Gemiddeld liggen 90 jachten in de haven te koop.

De gunstige ligging van de jachthaven

De jachthaven is door zijn gunstige ligging een prima vertrekpunt naar de mooiste vaargebieden in Noord-Nederland. Via de Drentse Hoofdvaart naar Groningen en Duitsland, de Turfroute door fraaie landelijke gebieden in Drenthe en Friesland. De kop van Overijssel met het schitterende moerasgebied de Weerribben en de watersportplaatsen Giethoorn, Vollenhove, Blokzijl en Ossenzijl. Vanhier is Friesland met zijn meren in een paar uur bereikbaar. In zuidwestelijke richting via Kampen en eventueel Urk zijn de randmeren aan de Flevozoom in een dag varen te bereiken met plaatsen als Elburg, Harderwijk en Zeewolde. In zuidoostelijke richting via de IJssel richting Zutphen en verder, of de Overijsselse Vecht naar Dalfsen en Ommen. U ziet, de centrale ligging van Jachthaven ProAqua in Meppel maakt de mooiste watersportgebieden in Noord- en Midden Nederland in korte tijd bereikbaar.

De jachthaven als vertrekpunt

Door de centrale ligging is een vaste ligplaats in onze jachthaven dan ook bij uitstek geschikt als vertrekpunt naar alle windstreken. Wij hebben jaarligplaatsen met faciliteiten beschikbaar vanaf € 750,-.. ProAqua is een veelzijdig bedrijf. Wij voeren alle soorten reparaties en onderhoud aan uw boot uit. Met een vaste ligplaats in onze jachthaven kunnen wij u direct van dienst zijn. En natuurlijk zijn ook passanten van harte welkom. Een bezoek aan de gezellige binnenstad van Meppel met zijn vele winkels en terrasjes is de moeite waard.
Deze website is gerealiseerd door: Easy Flex Solutions