JACHTBEMIDDELING

U wilt uw boot verkopen – en als het kan liefst zo snel mogelijk. U heeft zelf geen technische achtergrond of de ervaring om uw boot op de juiste waarde te schatten. Dan is het makkelijk om jachtbemiddeling in te schakelen. Bovendien zal een boot via jachtbemiddeling in een verkoophaven eerder verkocht worden dan wanneer u als particulier uw boot te koop aanbiedt. De bemiddelaar zal het schip op zijn website te koop zetten en adverteren in watersportbladen. Potentiële kopers zullen zich veelal eerst orienteren in verkoophavens en zich professioneel laten voorlichten en adviseren.

Pro Aqua, de jachtbemiddelaar

Tussen de vele jachtbemiddelaars neemt ProAqua een prominente plaats in als één van de grootste verkoophavens in Noord Nederland. Voor ProAqua is jachtbemiddeling een kernaktiviteit Via onze bemiddeling zijn inmiddels meer dan 3000 motorjachten van eigenaar verwisseld. ProAqua geniet landelijke bekendheid als Doerak-verkoophaven, maar ons aanbod omvat daarnaast een brede selectie van andere, goed onderhouden werfgebouwde schepen.

Procedure jachtbemiddeling

Als u voornemens bent uw boot via ProAqua te verkopen zullen wij een bemiddelingsovereenkomst met u afsluiten waarin, na goed overleg met u een aantal afspraken worden vastgelegd. Allereerst zullen wij uw boot bekijken en samen met u de verkoopprijs bepalen. Bij jachtbemiddeling worden verder afspraken gemaakt ten aanzien van duur van de bemiddelingsovereenkomst, het schoonhouden van het schip, de noodzakelijke winterbeurt, de bemiddelingscourtage en de uiteindelijke verrekening bij verkoop. Vervolgens worden foto's van het schip gemaakt, (ook interieurfoto's) voor presentatie op onze website en nog 17 andere sites en voor de advertenties in botenbladen. Jachtbemiddeling is een kwestie van vertrouwen. Mede daaraan dankt ProAqua zijn goede reputatie als jachtbemiddelaar.
Deze website is gerealiseerd door: Easy Flex Solutions